Distrikt C | www.lions.no

Forsiden > Distrikt C

Nyheter fra Distrikt 104 C

Tilbud om lederkurs

Lions Norge har i flere år arrangert lederkurs for sine tillitsmenn. Fra og med i fjor har Lions Norge dekket kostnadene for disse kursene for alle medlemmer unntatt reisekostnader. Disse må dekker av klubb, distrikt eller den enkelte. Vi oppfordrer medlemmene til å benytte disse sentrale kursene som arrangeres på Gardermoen fredag til søndag. Vil sterkt anbefale alle som måtte være interessert i lederoppgaver i egen klubb, sone eller annet innen Lions, eller kanskje å ha det på egen CV, om å melde seg på.

Tråastølen - populært leirsted

For andre året på rad var det fra 5. til 7. juli 2019 FARGESPILLs tur til å besøke Tråastølen. Turen var i regi av vår klubb, LC Bergen Vest, sammen med  LC Sotra og LC Askøy. Vi har gjennom disse turene med Fargespill fått en nær og god kontakt med gruppen, der forskjellige kulturer møter hverandre gjennom musikk og dans, sier Ola Martin Rongved, som sammen med bl.a. Bjørn Haugen og Stener Irgens, var med på turen.

Ola Martin vil berømme samarbeidet med medlemmene fra LC Sotra og LC Askøy som var med og transporterte de 20 ungdommene tur/retur Bergen/Tråastølen, samt kjøring i Hardanger. Hver av klubbene bidro også med kr 2.000,- til arrangementet.

Enda en gjeng på Tråastølen

I slutten av august 2019 var det "Botreningen" som fikk et flott opphold på Tråastølen. Botreningen holder til på Laksevåg og er et tiltak for rehabilitering for tidligere rusavhengige. Her lærer de seg det å bo, lage sunn mat, og tilpasse seg dagens samfunn. Det er en svært positiv og kjempetrivelig gjeng, som viser stor glede ved å være på Tråastølen, forteller Ola Martin Rongved.

Lions Røde Fjær 2020 mobiliseringsfilm

Innsamlingsaksjonen Lions Røde Fjær 2020 går til bygging av et kompetansehus på Beitostølen Helsesportsenter.

Lionskonferansen i Tønsberg 2019

Lørdag 26. oktober arrangeres den årlige Lionskonferansen - en møteplass for alle med fokus på inspirasjon, utvikling og glede.

Nyheter fra Distrikt 104 C

Distrikt 104 E6 med Vest Agder er nå blitt Distrikt 104 C Men nå uten Vest Agder. Nå har vi fått med oss Søndre Sogn og Fjorande.

Alle har også fått nye sone nr. Se siste løveposten for info om dette.

PS: Jeg har ny Epostadresse:   c.itc@Lions.no

Mvh Svein Hansen