Hedret med Melvin Jones ærespris - Lions Club Nedre Romerike | www.lions.no
Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Hedret med Melvin Jones ærespris - Lions Club Nedre Romerike

Vi gratulerer Elisabeth Fosjord (t,v) og Anne Karin Haukaas med hver sin ærespris

Hedret med Melvin Jones ærespris - Lions Club Nedre Romerike

På LC Nedre Romerike sitt siste medlemsmøte 13.06.19 ble Elisabeth Fosjord og Anne Karin Haukaas takket for sin store innsats og begge tildelt æresprisen "Melvin Jones Fellowship Award". Fra 01.07.19 blir LC Nedre Romerike offisielt slått sammen med LC Lillestrøm. 

Elisabeth Fosjord har vært medlem i LC Nedre Romerike fra 01.08.06. Hun har vært sekretær, visepresident og nå president i klubben. Hun tildeles Melvin Jones på grunn av sin innsats og iver for Lions, den lokale klubben, klubbens medlemmer og for klubbens aktiviteter. Elisabeth har ledet opparbeidelsen av vår aktivitet med Mitt valg og forestillingen #Heng deg# til alle kommunens ungdomskoler og mange andre aktiviteter. Hun stiller alltid opp og er positiv, omtenksom, hjelpsom og arbeidsom. For henne er ingen oppgave for stor – ingen for liten! Hun har kjempet for klubbens eksistens over mange år og har bl.a. steppet inn og tatt ledelse ved sykefravær og har nå loset klubben til sammenslåing med LC Lillestrøm på en ryddig og konstruktiv måte. 

Anne Karin Haukaas har vært medlem i LC Nedre Romerike fra 01.04.02. Anne Karin var med å starte klubben i 2002. Hun har vært kasserer, visepresident og president i klubben, og hun har vært soneleder for sone7 i D104J i 2 perioder. Anne Karin har i alle år vært meget engasjert og aktiv i klubben. Hun har hatt ansvaret for organiseringen av Røde Fjær aksjonen 2 ganger, en oppgave hun gjennomførte med glans. Hun er alltid positiv og stiller opp på dugnader og aktiviteter som klubben har. Anne Karin er engasjert i Lions arbeid både internasjonalt og nasjonalt. Hun har også vært med på å lose klubben til sammenslåing med LC Lillestrøm.

LC Nedre Romerike ønsker samtidig og på denne måten å gi et bidrag til LCIF (Lions Clubs International Foundation) Hvert år formidler LCIF flere millioner US-dollar til humanitære hjelpetiltak verden over. 75 prosent av hjelpefondet finansieres av hedersutmerkelsen "Melvin Jones Fellowship Aw