Aktivitet og hygge på Vollene gård: – Vi elsker dette arrangementet | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Aktivitet og hygge på Vollene gård: – Vi elsker dette arrangementet

BALLKAST: Siren Stangnes Ertzeid fra Askim, her sammen med mamma Siri i bakgrunn, syntes det var moro å kaste tennisballer og prøve å få alle kjeglene til å falle ned fra bordet. Foto: Elise Byman-Brattås

Aktivitet og hygge på Vollene gård: – Vi elsker dette arrangementet

Familien Ertzeid fra Askim får ikke fullrost Lions-arrangementet «Hånd i hånd» nok, som alle 7 klubbene i Indre Østfold er sammen om å arrangere.

SPYDEBERG: – Vi elsker dette arrangementet og er her hvert år. Vi gleder oss alltid til å komme, stråler Siri Ertzeid. Hun deltok på aktivitetsdagen sammen med sine to døtre.

Datteren Siren Stangnes Ertzeid fikk testet skuddarmen, som viste seg å være svært god. Hun kastet tennisballer på en stabel med kjegler på et bord.

– Her er det aktiviteter for alle og enhver. Det er helt fantastisk å være her, og de tre timene går alltid fort, forklarer Siri Ertzeid.

2019-03-13 Spydeberg_2

KJEMPEFORNØYDE: Primus motor Sigmund Lereim, og familien Sæther - Jorunn, Trond og Vilde, var alle godt fornøyde med arrangementet. - Vilde har kjørt 20 runder med ATV, smiler mamma Jorunn. Foto: Elise Byman-Brattås

Tradisjonelt arrangement

Smil og latter var hovedingredienser under det tradisjonelle arrangementet «Hånd i hånd» på Vollene gård i Spydeberg.

Lørdag inviterte Lions-klubbene i sone4 D104J til aktiviteter og moro for mennesker med bistandsbehov i Indre Østfold. Primus motor Sigmund Lereim kunne melde om cirka 130 påmeldte deltakere, i tillegg til 50 Lions-frivillige.

Dessverre gjorde det tunge snøværet til at mange måtte avlyse turen i siste liten.

– Det er vanskelige kjøreforhold noen steder i dag, og noen har ikke greid å komme seg hit, sier Lereim. Han forklarer at «Hånd i hånd» er blitt arrangert i cirka 12 år.

– Det er 7. gang Lions har arrangementet, sier Lereim.

2019-03-13 Spydeberg_3

GLAD GJENG: Camilla Moseby (t.v.), Espen Hermanseter, Odd Erik Lilleåsen og Ingvild Hansen fra Ørje er med på aktivitetsdagen hvert år, og syntes ikke det gjorde noe at det snødde veldig. Foto: Elise Byman-Brattås

Kjørte 20 runder firhjuling

Rundt om på plassen var det bare glade mennesker å se. Ekstra moro var det å kjøre hest og kjerre og firhjuling i snøen.

– Det er veldig fint å være her. Vi er her hvert år, forteller Ingvild Hansen fra Ørje.

Familien Sæther fra Spydeberg synes aktivitetsdagen er helt fantastisk, og retter en stor takk til Lions Club.

– Det er et kjempeflott arrangement, og vi er veldig takknemlige. Lions skal ha all ære. Datteren vår Vilde gleder seg alltid til å komme. I dag har hun kjørt 20 runder med ATV, sier mamma og pappa Jorunn og Trond Sæther.

2019-03-13 Spydeberg_4

TELTKOS: Anita Holm og Torhild Ekeberg satt inne i teltet og koste seg. Foto: Elise Byman-Brattås

Populært arrangement

Grillpølsene fikk virkelig bein å gå på, og inne i teltet var det mulighet for å varme seg. Her spilte også Harder Sandvik og bandet hans opp til dans.

Arrangementet er gratis for deltakerne, og det er alle Lions-klubbene i Indre Østfold som står bak vinteraktivitetsdagen for personer med bistandsbehov i de åtte kommunene i distriktet.

På slutten av dagen fikk alle utdelt diplom og medalje.

Les mer i Smaalenene Avis