Temakveld om nettvett - Lions Club Drøbak | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Temakveld om nettvett - Lions Club Drøbak

Lions Club Drøbak, sone5 D104J, inviterer til temakveld for deg som oppdrar ungdom i Frogn

SMIA Onsdag 3. april klokken 19.00

Lions Club Drøbak jobber aktivt for at barn og unge i Frogn skal ha en så god og trygg oppvekst som mulig. Det inviteres derfor til temakveld i Smia der det blir fokus på nettvett og bildedeling, i tillegg til hvordan hvordan politiet i Øst-Politidistrikt jobber forebyggende blant ungdom i Frogn.

Sosiale medier er en stor del av ungdommens hverdag, og det kan være vanskelig for foreldrene å få oversikt over barnas liv på nett. Denne kvelden håper vi å kunne gi et innblikk i hvordan vi voksne kan gi best mulig støtte i utfordringene ungdommene møter både på nett og i det virkelig liv.

MIA LANDSEM (21) har blitt frontfigur i kampen mot ulovlig spredning av bilder på nett, og er kanskje mest kjent for å ha avslørt bakmennene for delingen av nakenbildene av håndballspiller Nora Mørk.
Hun holder foredrag og nettvett og betydningen av samtykke.

ANDREAS BJØRNTEIG er politikontakt ved forebyggende avsnitt i Øst-Politidistrikt. Han vil holde foredrag for foreldre til ungdom og kommer med tips og råd om hva man skal være observant på og hvordan man kan snakke med ungdommene om rus og nettvett.

ARRANGEMENTET ER GRATIS!