Fet Lions Club arrangerer fotokonkurranse | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Fet Lions Club arrangerer fotokonkurranse

Fet Lions Club i sone7 D104J ønsker å heve kvaliteten på bildene som publiseres i Fetkalenderen neste år. Derfor inviterer vi til en fotokonkurranse om å fange gode motiver fra Fet. Vi inviterer til fire konkurranser; en for hver årstid. Den første konkurransen vil ha tema høst/vinter og frist for innsendelse av bilder til høt/vinter-konkurransen er 28. februar 2019.

Bilder som ønskes vurdert i konkurransen sendes til epostadresse  fetkalenderen@gmail.com. Vinner for hver årstid samt øvrige bilder som benyttes i Fetkalenderen premieres med forstørret (40x30 cm) bilde i galleritrykk. 1. premie for 2019 får et større bilde på innrammet fotolerret.

Konkurransereglene er:

• Det vil være 4 konkurranser, en for hver årstid; høst/vinter, vinter/vår, vår/sommer og sommer/høst.
  • Bildene må være tatt i Fet kommune og det må oppgis hvor bildet er tatt. Bildene vil bli vurdert med vekt på at de skal fremstille og skildre Fet på en interessant, aktuell, livlig og/eller estetisk måte. Juryen vil legge vekt på tittel og beskrivelse i vurderingen av bildet. Juryen kårer en vinner for hver årstid, og juryens avgjørelse er endelig.
  • Bildene må være i 4:3 liggende format. Bildene må være høyoppløste med minimum 3000 piksler langs den lengste siden. Dersom et bilde er manipulert, plikter innsenderen å opplyse om det.
  • Innsendte bilder kan ikke merkes med navn, logo, vannmerke eller annet som dekker bildeflaten. Dette er viktig for at man ikke skal kunne identifisere fotografen før dommeravgjørelsene. Nødvendige personopplysninger vil bli lagret for å administrere konkurransen og eierskap til bildene.
  • Fet Lions Club forbeholder seg retten til å offentliggjøre innsendte bilder. Bildene vil kunne bli brukt i Fetkalenderen som utgis av Fet Lions Club, og der vil de eventuelt bli kreditert med navn. Innsender beholder selvfølgelig copyright til sine egne bilder. Lions er en ideell organisasjon og kan videreselge innsendte bilder til inntekt for sitt humanitære arbeide.
  • Innsendere kan bare delta med bilder de selv har fotografert. Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene, og å sørge for at eventuelle personer på bildene har godkjent at bildene offentliggjøres.
  • Upassende eller krenkende bilder vil bli forkastet.
  • Juryen vil ha representanter fra Fet Lions Club og samarbeidspartnere.
  • Bilder som skal delta i konkurransen sendes som vedlegg til epost til Fet Lions Club på epostadressen fetkalenderen@gmail.com . I eposten skal følgende angis: bildetittel, sted og tid for motiv, fotografens navn. Alle bidrag må være innsendt innen leveringsfristen til delkonkurransen.