Ga igjen penger til leker og sykehusklovner for kreftsyke barn - Lions Club Rakkestad | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J

Overrekkelse: Rune Ekstrøm i Kiwi, Roger Gabestad i Lions Club Rakkestad, barnesykepleier Cathrine Iren Iversen på sykehuset Østfold, Heidi Ringstad i Brødr Ringstad og Svein Isebakke i Lions Club Rakkestad. Foto: Privat

Lions Club Rakkestad overleverte 15.000 kroner som skal gå til leker og sykehusklovner for kreftsyke barn på sykehuset Kalnes. Dette er syvende året på rad Lions-klubben fra Rakkestad ga en gavesjekk til barneavdelingen på Sykehuset Østfold. Første gangen var i 2013.

De 15.000 kronene er øremerket leker og sykehusklovner på kreftavdelingen på barneavdelingen. Lions Club Rakkestad i sone4 D104J synes det er viktig å støtte barna på sykehuset som har fått alvorlige diagnoser som kreft.

– Det er mye tragisk, men vi skjønner at pengene kommer veldig godt med, sier Gabestad.

Sykehusklovnene bidrar med underholdning og opplevelse for barn og pårørende. Nye, fine leker kan forkorte lange sykehusdager og gi barna gode øyeblikk under oppholdet.

– Hvordan har dere samlet inn pengene?

– Vi har solgt grillmat under julegateåpningen. I tillegg blir vi sponset av Kiwi Rakkestad og Brødr Ringstad. De gir et godt bidrag. Vi er glad for at de fortsetter å være sponsorer, sier Roger Gabestad i Lions Club Rakkestad.

Les mer i Rakkestad Blad