Charter-medlemmer tildelt Melvin Jones Fellowship (MJF) Awards i Lions Club Våler | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J

Ordfører Reidar Kaabbel i Våler kommune overrakte MJF-Awards til Hans Kaabbel til venstre og Jens-Fridtjof Funderud (Joffen) til høyre på klubbens medlemsmøte 16. januar 2019.

Neste år, 12. mars 2020 fyller Lions Club Våler i sone3 D104J 50 år. De to charter-medlemmer vi nå hedrer, Hans Kaabbel og Jens-Fridtjof Funderud har vært med fra starten av klubben i 1970. Begge er fortsatt aktive medlemmer med høy fremmøteprosent.

2019-01-16_Våler_2

«Hele gjengen» i Lions Club Våler er veldig stolte av den jobben våre 2 charter-medlemmer har gjort i alle år. Vi takker dem for innsatsen og gratulerer med prisene.