Julegrantenning i Våler | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Julegrantenning i Våler

Klubben «står for» NISSEPOSER, fylt med godteri. Det er et veldig populært innslag – som alle barna, og noen voksne, setter stor pris på – og venter med spenning  til nissene (lionsmedl.) kommer.

Julegrantenning i Våler

Lions Club Våler er en aktiv deltaker i aktiviteter i Våler kommune opp mot jul. På grunn av kommunens store område så har vi «Julegrantenning» på tre forskjellige steder – ved Herredshuset, på Våk og i Svinndal – og Lions Club Våler er med alle stedene.

2018-11-30 Våler_3

Vi i klubben synes disse arrangementene er hyggelige å delta på – så vi har god pågang av medlemmer som ønsker å være med.

Det er også en hyggelig inntekt for klubben, som gir oss et overskudd vi kan bruke på andre aktiviteter mot unge og eldre i kommunen.

LC Våler tilhører sone3 D104J.