800.000 Lions-kroner delt ut - Lions Club Fredrikstad | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
800.000 Lions-kroner delt ut - Lions Club Fredrikstad

Fornøyde givere og mottagere er fra venstre Cathrine Solheim- Vivi Ann Evensen, Ann Marthe Storhjelm, Sanna Gulbrandsen, Tom Johansen (Lions), Marion Marqvardsen, Dagfinn Lindberg (Lions)Jan G. Lund, Ann Mari Begby og Per Lo (Lions). (Foto: Privat)

800.000 Lions-kroner delt ut - Lions Club Fredrikstad

Hele 800.000 kroner har Lions Club Fredrikstad tilført store og små tiltak i foreninger i kommunen og på fylkesbasis under de siste fire månedene 2018.  Onsdag var representanter fordi som kunne motta de største sjekkene samlet på Hanco Cafe hvor jubelen sto i taket.

President i LC Fredrikstad, sone2 D104J. Tom Johansen understreket innledningsvis at klubben er opptatt av barn/unge og eldres situasjon og hvor den følgelig legger de fleste av sine innsamlede midler.

• Barnekreftforeningen Østfold fikk en sjekk på 200.000 kroner fordelt på 100.000 kr. til tiltak for barna og samme beløp øremerket forskning på barnekreft.
  • Fredrikstad Turnforening sliter med et gammelt bygg og fikk 150.000 kroner i støtte til nytt gulv.
  • ”Tegneri Talera” er et opplegg under etablering av Cathrine Solheim. Hun arbeider med forsinket språkutvikling for barn alderen 1 til 5 år. Hun fikk 100.000 kr. i støtte til sitt prosjekt.
  • Fredrikstad Skiklubb legger til rette for bruk av marka for byens befolkning. Nå trengs det nye løypemaskin som kan lage spor i både kunstig og vanlig snø. De støttes med 100.000 kroner,
  • ”Isaktivitet på dagtid” engasjerer hundrevis av barn fra barnehager, SFO og skoler under vinteruker i Stjernehallen. De hentes inn og bringes tilbake med buss. Aktiviteten støttes med 50.000 kroner.

I tillegg til disse er det delt ut et antall søkere i størrelsesorden fra 1000 kroner til 20.000 kroner som gjør at høstens utdeling som samlet passerer 800.000 kroner.