Hyggekveld på Pålsetunet - Lions Club Fet | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Hyggekveld på Pålsetunet - Lions Club Fet

Mange gledet seg over levende musikk

Hyggekveld på Pålsetunet - Lions Club Fet

Fet Lions Club, sone7 D104J hadde også i år, onsdag, 17.10.18, gleden av å gjennomføre en hyggekveld for beboere og brukere av Pålsetunet bo- og servicesenter.

Dette har blitt en årlig tradisjon for klubben som vi får gode tilbakemeldinger på.  Fet Lions Club bærer alle kostnader, og dette gjør vi med glede. I år deltok 10 personer fra klubben, og med god hjelp fra ansatte på Pålsetunet ble det en hyggelig kveld.

Årets tilstelning hadde stor oppslutning med tilsammen ca. 70 personer inklusive noen hjelpere fra Pålsetunet.  Dette er vi meget fornøyde med, og vi tror at tilstelningens innhold med bl.a. levende musikk fra Jim Oddvins, en god gryterett og et rikt utvalg av valgfritt drikke, bl.a. mineralvann, rødvin og øl ble satt pris på.  Etter maten ble det servert kaffe, kringle og avec.  Vi gjennomførte også en utlodning til stor glede for alle. De danseglade tok kveldens svingom til gjenkjennende melodier fra litt tid tilbake.