Klart for eldrefest i Varteig - Lions Club Varteig | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Klart for eldrefest i Varteig - Lions Club Varteig

KLARE: Dirigent Julius Harildstad og de andre i Senior Scena 5-56 vil servere sang under eldrefesten Varteig Lions førstkommende lørdag. Foto: Jarl M. Andersen

Klart for eldrefest i Varteig - Lions Club Varteig

Lørdag 20. oktober 2018 er det klart for et av årets høydepunkt for godt voksne vartinger. Tradisjonen tro inviterer den lokale Lions-klubben til eldrefest i skolens gymsal.

Tormod Rangøy har lang fartstid i Varteig Lions Club. Og den tidligere skolesjefen og fotballkrigeren synes fortsatt det er like gøy å stelle i stand til fest for seniorene som bruker å komme til Varteig skole i hopetall.

Senior Scena

– I tillegg til god mat og drikke vil det blir underholdning og loddsalg. Disse festene bruker å samle mange folk og stemningen er alltid god, reklamerer Rangøy.

Dirigent Julius Harildstad og SeniorScena 5–56 blir sentrale aktører hva angår underholdningsbiten. De vil blant annet framføre en del låter signert Vidar Sandbeck. Visesangeren, forfatteren og låtskriveren fra Åsta i Hedmark som gjennom en årrekke satte ord og toner på mange av livets sider. Ikke minst de hverdagslige.

Mannen, som kanskje er mest kjent for sangen Pengegaloppen, vokste selv opp i en skogsarbeiderfamilie under ganske trange kår.

Hjelper til med transport

Rangøy kan for øvrig også lokke med transport til festen dersom det finnes noen som skulle ha behov for det. De det eventuelt gjelder må ta kontakt med arrangøren på forhånd.

– Vi håper flest mulig møter opp til festen som starter klokken 12.00 lørdag formiddag, avslutter Tormod Rangøy, en av mange ildsjeler i Varteig Lions Club, sone1 D104J.

Les mer på sa.no