En hyllest til Frank Sinatra - Konsert i Gressvik kirke 17. oktober kl. 19:00 - Lions Club Onsøy | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J

Billetter bestilles på telefon 90554126 / 90774834 / 95499664, eller mail  tore@lykta.no. Betales til Lions konto 1121 30 24924 eller Vipps 11917. Hentes eller leveres etter avtale. Selges også i døra før konserten – vær ute i god tid.

Lions Club Onsøy, sone2 D104J inviterer til en musikalsk opplevelse med Norges kanskje fremste tolker av Frank Sinatras repertoar, FSO Storband & Ingar Kristiansen, onsdag 17. oktober kl. 19:.00 i Gressvik kirke.

I ryggen har Ingar Kristiansen et band bestående av godt voksne karer, som er oppvokst med den samme musikken og kjenner den bedre enn de fleste. Etter deres konsert i februar i fjor slo Østlandets Blad fast at Sinatra gjør seg best med storband og kalte den «En vitamininnsprøyting i februarkulda». Gjør klar for en ny dose vitaminer med musikalsk leder Kjell Olav Martinsen.

2018-09-28_Onsøy_2

Vi inviterer til konsert med Ingar Kristiansen og Follo Seniororkesters Storband

Ingar Kristiansen – oppvokst i Son og i dag bosatt på Kolbotn – ble for alvor Sinatra-fan etter å ha opplevd den legendariske konserten med Sinatra(sjefen sjøl) i Ekeberghallen på slutten av 80-tallet. Han fikk sitt eget gjennombrudd som Sinatra-tolker 10 år senere, da han sammen med trommeslager Torstein Ellingsen etablerte bandet «The Sinatra Songbook». Siden har han gjort hundrevis av konserter og turneer over hele landet – i tillegg til både plateinnspillinger og Radio og TV-overføringer.

FSO Storbander er antagelig et av meget få ensembler som klarer å trekke stappfulle hus til sine matinè-konserter i Kolben kulturhus kl.12.00 på vanlige ukedager. Mye skyldes selvfølgelig bandets kjernepublikum, som for en stor del er på musikernes egen alder, og som er vokst opp med storbandmusikk på 50, 60-og 70 årene. Ettersom bandets gode rykte har spredt seg, har dets konserter også fått et kraftig tilsig av yngre tilhørere.

Bandet har sitt utspring i konsertkorpset Follo Seniororkester (FSO), og har en klassisk storbandbesetning: 4 - trompeter, 4 - tromboner, saxgruppe med 2 - alter, 2 - tenorer og bariton – og fullt komp med piano, gitar, bass og trommer. Musikerne  i bandet kommer i hovedsak fra Oslo og Akershus.

Kjernerepertoaret til bandet er hentet fra jazzens klassiske storbandtradisjon, som musikerne presenterer med en felles stilforståelse som de etter hvert er bortimot alene om her i landet. Mange av dem har for øvrig lang erfaring på profesjonelt plan, som betyr at bandet har flotte solister i samtlige seksjoner.

Musikalsk leder og dirigent Kjell Olav Martinsen er fra Fredrikstad, og er bosatt i Moss.  Er kjent i Fredrikstad som tidligere mangeårig dirigent for Musikkforeningen Viken og Borge Musikkorps. Var musikalsk leder for «CHESS - 20 år etter» på City scene for noen år siden.

Les mer på:  http://www.folloseniororkester.no/index.html