Folkefest i Ås i oktober - Lionsklubbene Ås og Ås/Eika | www.lions.no

Folkefest i Ås i oktober - Lionsklubbene Ås og Ås/Eika

Programmet for kulturdagene 2018 er på plass sier Egil Moe-Helgesen i Lions

Folkefest i Ås i oktober - Lionsklubbene Ås og Ås/Eika

Oktober blir en innholdsrik måned i Ås. Med tre festivaler på rappen blir det mye å få med seg. Lionsklubben Ås og Ås/Eika, sone5 D104J arrangerer Kulturdagene 12.–21. oktober. UKA i Ås går av stabelen 4. – 29. oktober og SmakÅs finner sted 13. oktober. Egil Moe-Helgesen ønsker velkommen ti kulturdagene på vegne av Lions.

Egil Moe-Helgesen i Lions sier til Ås Avis at det blir et innholdsrikt program med mange tradisjonelle poster og noen nye fjes.

– Vi er godt i rute med planleggingen. Nå ferdigstiller vi programmet som snart sendes til trykkeriet.

– Lørdag 13. og søndag 14 oktober blir det kunst- og håndverksmesse. Av 32 utstillere er hele 9 stykker nye av året. Vi er glade for at vi klarer å fornye oss på dette punktet. Nytt blir også at vi erstatter barnekino med barneteater, sier han.

Les mer i Ås Avis