Dansegalla for 18. gang på Hvaler - Lions Club Hvaler | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Dansegalla for 18. gang på Hvaler - Lions Club Hvaler

Tilbake på Hvaler: Siste spilte de på dansegallaen i 2016. Nå er Ingemars tilbake igjen.

Dansegalla for 18. gang på Hvaler - Lions Club Hvaler

– Hadde vi ikke hatt såpass mange sponsorer, så hadde det ikke blitt noe, sier Bjørn Lilleng hos Lions på Hvaler. Lørdag 29. september kan du igjen danse i Hvalerhallen.

I år kommer Ingemars og Bøckmanns. Bøckmanns traff du også i fjor, og Ingemars spilte dansemusikk på Asmaløy for to år siden.

– Vi håper å være høstens vakreste eventyr, og regner med at det kommer rundt 500 mennesker. Det er vår godt voksne «menighet», pluss at de fleste band gjerne har noen danseglade som følger dem rundt. Det gjelder nok Ingemars også, mener Lilleng.

Han utdyper det litt til nettstedet De Danseglade:
– Etter et vellykket 2017, fikk vi 25 aldrende karer i klubben fikk ny inspirasjon til å holde ut noen år til. Vi fikk også mange gode tilbakemeldinger fra gjestene. Og det som jeg syntes var ekstra moro, var at det var flere yngre til stede enn tidligere. Dette skal vi prøve å spinne videre på det til høsten, slik at enda flere oppdager gleden ved slike arrangement, mener Lilleng.

Bandet fra Hedmark har holdt på siden 1986, og har høstet mange utmerkelser underveis.

Bøckmanns fylte dansegulvet i fjor, og de kommer trolig som trio, muligens kvartett. Hans Petter Bøckmann er et velkjent navn for folk som har danset i de mindre salongene.

Lions Club Hvaler tilhører sone2 D104J.

Les mer i Fredrikstad Blad

2018-09-30_Hvaler