Bli med og rydd Nitelva lørdag 22. september 2018 - Lions Club Nittedal | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Bli med og rydd Nitelva lørdag 22. september 2018 - Lions Club Nittedal

ELVERENOVATØRER. For ruskenaksjonen mellom Rotnesfossen og Måsan; f.v. prosjektleder Line Gustavsen i Vannområdet Leira og Nitelva, Vemund Digernes i Lions Club Nittedal og Sara Alfheim. Foto: Fredrik Knutsen

Bli med og rydd Nitelva lørdag 22. september 2018 - Lions Club Nittedal

Alle miljøinteresserte nittedøler inviteres til ryddedugnad langs Nitelvas bredder førstkommende lørdag 22. september i regi av Lions Club Nittedal.

– Det er meldt sol, lettskyet og tosifret antall plussgrader her i bygda på lørdag. Dermed ligger alt til rette for noen fine formiddagstimer utendørs og traskende rundt i naturskjønne omgivelser, samtidig som du får bidra til en skikkelig miljøinnsats, sier John Ivar Rygge i Lions Club Nittedal, sone7 D104J.

Klubben gjentar altså suksessen fra i mai i år der tilsvarende rydde-dugnad resulterte i innsamling av 20 store plastsekker smekkfulle i søppel. Da deltok 22 personer på miljødugnaden langs Nitelvas bredder.

– Oppmøtet er nå som sist på tennisanlegget til Nittedal Idrettslag på Bjertnestangen (nedenfor Maxbo, journ.anm.). Vi starter klokken 10.00 og avslutter høstens miljødugnad ved 15-tiden. Vi håper på godt oppmøte denne gangen også. Lionsklubbens medlemmer sørger for bevertning til dugnadsgjengen, avslutter Rygge.

Les mer i Varingen