Melvin Jones Fellowship tildelt Jan Hvoslef LC Lørenskog | www.lions.no

Melvin Jones Fellowship tildelt Jan Hvoslef LC Lørenskog

President Kjetil Even Giske og MJF Jan Hvoslef på sommeravslutningen juni 2018

Melvin Jones Fellowship tildelt Jan Hvoslef LC Lørenskog

Under LC Lørenskogs sommeravslutning ble Jan Hvoslef tildelt Melvin Jones Fellowship.

Jan har vært medlem siden 1990. Han var president i 2011-2012 og 2015-2016, og har ledet en rekke komitéer. Som gevinstansvarlig for Kjennaften har han i en årrekke, og nesten egenhendig samlet inn gevinster fra næringslivet i Lørenskog til en verdi av 30.000 kr, hvert år! Han har samordnet og kvalitetssikret søknader og rapporter for alle de fire Lørenskogklubbene i forbindelse med midler søkt gjennom Gjensidigestiftelsen. Som mangeårig medlem av lovkomitéen har han medvirket til at Lions lover og arbeidsordninger til enhver tid er oppdatert og etterfulgt på alle nivåer i organisasjonen, og på årets Riksmøte ble han valgt til varamedlem i Kontrollkomitéen.

I 2020 fyller LC Lørenskog 50 år, og med Jan som president og redaktør for den planlagte jubileumsboka er vi sikre på at dette jubileet er i trygge hender.

«Det som kjennetegner Jan er at han er helt ute av stand til å snu seg bort og overlate til andre å ordne opp når han blir oppmerksom på ting som det bør tas tak i. Vi er stolte av å ha Jan som medlem i klubben vår. Slike trenger vi flere av i Lions!» sier president i LC Lørenskog Kjetil Even Giske.

LC Lørenskog tilhører sone6 D104J.