First Lego League 2018 - Sett til leie fra Distrikt 104 J | www.lions.no

First Lego League 2018 - Sett til leie fra Distrikt 104 J

FIRST LEGO LEAUGE - OPPDRAG 2018

First Lego League 2018 - Sett til leie fra Distrikt 104 J

Det nærmer seg tiden for starten av FLL konkurransen.

First Lego League (FLL) konkurransen i 2018 er rettet mot verdensrommet! «Into Orbit» er konkurransen kalt. Det var jo spennende da en Tesla Model S ble sendt ut i verdensrommet i vinter! Nå er oppgaven å forske på hvordan utforske, utfordre og innovere det krevende og inspirerende verdensrommet.

Distrikt 104 J har anskaffet noen FLL-sett som er til leie for klubbene for benyttelse av lag de støtter. Pådrivergruppen vil minne klubbene om muligheten for leie av disse FLL-robotsett fra distriktet. NB! Søkefrist er 10. september.

Detaljene om oppgaven «Into Orbit» vil bli gjort kjent 15. september. Da kan arbeidet starte. Konkurransen mellom lagene vil bli holdt 10. november. Det er fortsatt tid til å få meldt på lag, men det må være gjort før 15. september.

Lions distrikt M 104J har et begrenset antall FLL-sett som klubbene kan leie. Kostnaden for leie pr. sett er kr. 1000,00. Klubber som ønsker å leie FLL-sett henvender seg til Odd Natvik ( odd_natvik@hotmail.com) snarest og senest innen 10. september. Tildelingen av settene følger prinsippet «første mann til mølla»!

Se Retningslinjer for reservasjon og leie av FLL-sett på følgende lenke: