Pensjonister på tur med Rolvsøy Lions | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Pensjonister på tur med Rolvsøy Lions

Vellykket tur: Antall deltagere var 37 og fra klubben og damegruppa deltok 8 stk.

Pensjonister på tur med Rolvsøy Lions

Turen lørdag 2. juni i år gikk via Halden, Tistedalen, Nøssemark til Ed, hvor vi tok inn på Dals Ed Hotell for en velfortjent middag. Underveis var det en liten kafferast med is, i nærheten av Brekke Sluser.

Underveis ble vi underholdt og guidet gjennom turen av en utmerket, lokalkjent guide. Stor takk til Trond som var guiden vår. Loddsalget innbrakte nesten 7 000.-. Antall deltagere var 37 og fra klubben og damegruppa deltok 8 stk. Vellykket og bra alt sammen med god mat og nydelig vær. Savnet Henry som har vært med i alle år tidligere.

Men det skal nevnes at Henry spanderte alle gevinstene. Æres den som æres bør.

2018-06-05_Rolvsøy

Etter middagen ble det en blanding av pensjonerte biler og folk til stor glede for entusiaster av både biler og mennesker. Dette «svarte gliset» hadde en V12 motor på over 4 liter og kunne nesten ikke høres når den gikk. Det samme med den hvite doningen øverst, verdsatt til 2 mill.?

LC Rolvsøy tilhører sone2 D104J.