Helt i hundre - Tulipanaksjon gir Lions stor sum - Lions Club Vestby | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Helt i hundre - Tulipanaksjon gir Lions stor sum - Lions Club Vestby

STØTTER EN GOD SAK: Klaus Jacobsen fra Lions Club Vestby sammen med Astri Fyrand som kjøpte en bukett og støtter dermed «Mitt valg».

Helt i hundre - Tulipanaksjon gir Lions stor sum - Lions Club Vestby

Mange støttet tulipanaksjonen til Vestby Lions i helga. Astri Fyrand var en av dem. Aksjonen får inn 100.000 kroner til undervisningsprogrammet «Mitt valg» i løpet av to dager.

Fra fredag 27.april til og med lørdag 28.april var Lions Club Vestby, sone5 D104J synlig flere steder i Vestby og Son.

Oppe på Vestby Storsenter hadde Astri  Fyrand kjøpt en bukett.

- Det går til et godt lokalt formål og det støtter jeg, sier hun.

Mer enn bare blomster

Der sto tre representanter fra Lions Club Vestby. Det var President  i klubben Michael Stoneman, Klaus Jacobsen og Petter Jacobsen.

- I går solgte vi ut alt vi hadde innenfor tidsrammen. Befolkningen er fantastisk til å støtte aksjonen, forteller Klaus Jacobsen.

2018-04-27_Vestby_2

JOBBER FOR ET GODT FORMÅL: Jan Sørlie og Åsmund Magnussen spredte blomster og glede utenfor REMA 1000 i Vestby..

Alle pengene i aksjonen går til «Mitt valg» som er et undervisningopplegg til skolene for holdningsskapende arbeid i forhold til blant annet rus og mobbing.

- Vi i Lions mener det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne, sier Michael Stoneman.

De viser stolt fram slagordet som pryder  T-skjorten og på ryggen av jakken de bærer på aksjonen.

2018-04-28_Vestby

VIKTIG Å STØTTE AKSJONEN: Mener Rune Arnfinsen som kjøper en bukett tulipaner av Åsmund Magnussen.

Flere kjenner formålet

Siden 1983 har Lions i Norge hatt bekjempelse av rus- og narkotikamisbruk på sin nasjonale plan. Tulipanmotivet, med den friske og den «syke» tulipanen, symboliserer forskjellen mellom et liv i rusavhengighet og en sunn og positiv livsstil.

- Nå er det flere og flere som kjenner til formålet med aksjonen og kurset i skoler og SFO, sier Stoneman.

Lions Club Vestby har inngått en femårs avtale med kommunen om  økonomisk støtte av undervisningsprogrammet. Lions skaffer 500.000 kroner, det utgjør 100.000 kroner hver år.

- Det skal vi greie, sier Michael Stoneman.

2018-04-27_Vestby_4

MOTTO: Michael Stoneman og Klaus Jacobsen viser stolt fram slagordet som pryder T-skjorten og på ryggen av jakken de bærer på aksjonen.

Mye støtte av bedriftsmarkedet

Utenfor Rema 1000 og Kiwi hadde Lions også stand.

- Vi har solgt bra og vi har i tillegg fantastisk støtte fra bedriftsmarkedet i Vestby. Det er 100 bedrifter som støtter aksjonen. De vet hva det er og har forståelse for saken, sier Jan Sørlie. Han sto der sammen med Åsmund Magnussen.

Flere kom å kjøpte tulipaner og en av dem var Rune Arnfinsen.

- Jeg kjenner noen i Lions og synes det er flott å støtte opp om saken, forteller han.

På landsbasis selges det 900.000 tulipaner denne helga. I fjor gav aksjonen over 7 millioner kroner opplyser Lions Norge på sin nettside.

Abonnenter av Vestby Avis kan her lese nettartikkelen