Lill Alver fra Nedre Romerike Lions ble tildelt Melvin Jones utmerkelse | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Lill Alver fra Nedre Romerike Lions ble tildelt Melvin Jones utmerkelse

President Astri Marie Bakk tv. Past Guvernørrådsleder Lill Alver Foto: Anne Karin Haukaas

Lill Alver fra Nedre Romerike Lions ble tildelt Melvin Jones utmerkelse

Romerikes Blad: «Melvin Jones Fellowship» er den høyeste hedersbevisning Lions kan vise en person. Lill Alver fikk hedersbevisningen som en anerkjennelse for sin innsats i klubb, sone, distrikt og som Lions guvernørrådsleder i 2016/2017. Guvernørrådsleder er Lions øverste nasjonale frivillige leder.

Denne hedersutmerkelsen innebærer at klubben betaler 1.000 USD til Lions Clubs International Foundation (LCIF). LCIF er Lions internasjonale hjelpefond som bistår og hjelper folk, der det trengs, verden over.

Prisen ble delt ut på klubbens julemøte av klubbens president, Astri Marie Bakk. LC Nedre Romerike tilhører sone7 D104J.

Astri Marie sier blant annet.: «Det er med glede og stolthet vi i LC Nedre Romerike kan gi Melvin Jones til et medlem. Prisen er vel fortjent for storartet innsats og også fordi vi vet at du Lill har jobbet med å snu på kulturer du mener er uheldig i vår organisasjon. Vår klubb er en liten klubb med 16 medlemmer. Dette sier noe om at størrelsen på klubben ikke er avgjørende, men at medlemmer tar roller og oppgaver som hele Lions kan ha glede av og være stolte av. Vi ønsker Lill lykke til videre og er glade for å ha henne som vårt medlem.»

Les mer i Romerikes Blad