Lions fredsplakatkonkurranse 2017 - Olivia fra Trara skole i Fredrikstad vant distriktsfinalen | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J

Vi gratulerer distriktsvinner av fredsplakatkonkurransen 2017 Olivia Apold-Aaasen, Trara skole 7B i Fredrikstad med flott tegning

På rådsmøte 29. november i Moss ble tegningen til Olivia Apold-Aaasen, Trara skole 7B i Fredrikstad kåret til distriktsvinner med flest stemmer.

Tema for årets Lions internasjonale fredsplakatkonkurranse er «Fredens framtid» (The Future of Peace).

Leif Smedbakken, kontaktperson mot skolene i Fredrikstad/Glemmen, sone2 D104J syntes det var hyggelig at en av «deres elever» var best denne gang.

Distriktet takker alle klubber, soner og aktører som engasjerte seg i årets konkurranse. Vinnertegningen fra vårt distrikt går nå videre til landsfinalen.

Leif Smedsbakken forteller at Olivia er elev i 7.klasse på Trara  barneskole, en større byskole i Fredrikstad med 380 elever og at hun er veldig glad i å tegne og har brukt en del tid på tegningen som forteller om en framtid der alle er venner og kan ta hverandre i hendene.

Han tilføyer også at LC Fredrikstad/Glemmen er kontaktklubb for flere skoler: Trara, Trosvik, Ambjørnrød og Kvernhuset.

2017-12-01_Distriktsvinner_D104J

Soneansvarlig Steinar Forsberg (t.v) og soneleder i sone 2 Leif Gjerdsbakk, med sonevinner og nå også distriktsvinner Olivia Apold-Aasen i midten.