Arrangerer høstutstilling 2017 - Lions Club Vestby | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Arrangerer høstutstilling 2017 - Lions Club Vestby

Klare for kunstfest: Steinar Setten, Michael de Seife Stoneman, og Øyvind Breivik i Vestby Lions. foto: Åsmund A. Løvdal

Arrangerer høstutstilling 2017 - Lions Club Vestby

Vestby Lions inviterer til stor høstutstilling med over 50 kunstnere. Som alle år tidligere går utstillingen av stabelen på Vestby videregående skole. Årets utstilling avholdes 14. og 15. oktober.

Med mer enn 50 kunstnere å stille ut lover Vestby Lions en mangfoldig utstilling med noe for enhver smak.

– I år er det den norske kunstneren Victor Sparre som topper plakaten hos oss. han er godt kjent i både inn- og utland. Blant gjengangerne har vi blant annet Pushwagner, forteller Øyvind Breivik i Lions til Vestby Avis.

Variert

– Med over 50 utstillere får vi en god miks. Målet er å ha en utstilling med bredt anslag slik alle som kommer kan finne noe de synes er fint å se på, sier Breivik.

Årets utstilling blir den 16. i rekken Lions har arrangert på Vestby videregående skole. I skolens kantine blir det kafé og plass til å sitte ned for en prat.

– Høstutstillingen skal også være en møteplass for folk. Sett deg gjerne ned med en kaffekopp og en vaffel, sier Steinar Setten.

2017-10-07_Vestby_2

Godt besøkt: Lions høstutstilling i gymsalen til Vestby vgs 2016. foto: Åsmund A. Løvdal

Støtter lokalsamfunnet

Høstutstillingen er den viktigste inntektskilden Vestby Lions har til sitt veldedige arbeid. Hvert år bruker de over 200.000 på å finansiere prosjekter eller gi støtte til andre grupper i lokalsamfunnet.

– Alle inntektene vi får inn går til vårt arbeid i Vestby kommune. Vi har ingen utgifter til administrasjon, siden vi jobber på dugnad. Den eneste utgiften er innkjøp av pølse og kaffe til kiosken på utstillingen, sier Michael de Seife Stoneman som er president i Vestby Lions, sone5 D104J.

Det største prosjektet Lions er engasjert i lokalt er «Mitt valg», et holdningsskapende undervisningsprogram for barn og unge. Lions har en femårig avtale med Vestby kommune om programmet som omfatter alle barne- og ungdomsskoler i kommunen. I tillegg vil vi skolere noen private barnehager nå i høst.

– Lions dekker alle utgifter til kurs for lærere og materiell til Mitt Valg programmene, sier Stoneman.

Både i 2016 og 2017 ble overskuddet fra høstutstillingen på over 100.000 kr.

Lenker til mer info om kunstutstillingen:

Se oversikt og omtale av kunstnerne

Se hjemmesiden for kunstutstillingen

Se artikkel om kunstutstillingen i Vestby Nytt 12. oktober