Her kommer (nesten sikkert) vinter'n i år - Lions Club Fredrikstad | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Her kommer (nesten sikkert) vinter'n i år - Lions Club Fredrikstad

KLARE FOR VINTEREN: Beatrice Keref, Fiarol Dachasa Gutaa og de andre barna i St.Hansfjellet barnehage er mildt sagt klare for vinteren. Nå får de drahjelp med vinteren i form av en snøkanon fra Lions.

Her kommer (nesten sikkert) vinter'n i år - Lions Club Fredrikstad

Barna i St. Hansfjellet barnehage er blant dem som kan være litt sikrere enn andre på at det blir vinter i år. Årsaken er at Lions Fredrikstad, sone2 D104J, har gått til innkjøp av egen snøkanon til blant annet denne barnehagen.

Tre snøkanoner på vei

I disse dager er tre snøkanoner på vei ut for å lage en bitte liten vinter på tre steder i byen: St. Hansfjellet barnehage får én. Det samme gjør Ambjørnrød barnehage og Kongsten idrettsforening.

– En liten vinter, iallfall. Vi snakker jo ikke akkurat om et alpinanlegg, men snarere om 15–20 meters rekkevidde – akkurat nok snø til at det går an å lage en akebakke eller hoppbakke, sier president Tom Johansen i Lions Fredrikstad.

Han anslår at de tre snøkanonene har kostet totalt rundt 100.000 kroner i innkjøp. Driftingen av dem skal barnehagene og idrettsklubben stå for selv.

Les mer i Fredrikstad Blad (f-b.no)