Er du klar for en ny kunstopplevelse i Vestby lørdag 14. og søndag 15. oktober 2017? | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J

Stort kunstlotteri – Kunstkafé

Hele overskuddet til humanitære og sosiale hjelptiltak

Velkommen til et spennende kunstkjøp!

For mer info, se
  www.vestbykunst.no

I år kan Lions Club Vestby, sone5 D104J,  igjen presentere høydepunkter fra omkring 50 kunstnere av topp nasjonalt og internasjonalt format. Dette viser hvilken anerkjennelse Vestby har fått som utstillingsarena. I tillegg til selve kunstutstillingen har vi selvfølgelig også premiering i vår populære fotokonkurransen lørdag 14. oktober kl. 12.00.

Utstillingen er klubbens viktigste inntektskilde. Det betyr at når du handler et kunstverk får du selvfølgelig noe du ønsker å ha. Samtidig er du med på å støtte vårt arbeid lokalt, nasjonalt og internasjonalt.  Av alt vi får inn går 100 % til hjelpetiltak. Administrasjonskostnadene dekkes av medlemmene. Lions i Vestby har bl.a. forpliktet seg til et femårig kompetansemessig og økonomisk samarbeid med Vestby kommune gjennom Mitt Valg, et holdningsskapende undervisningsprogram for barn og unge. Programmet er implementert i samtlige barne- og ungdomsskolerskoler i Vestby kommune, samt SFOer.

Vi har, i tillegg til selve utstillingen, også et spennende lotteri. Gevinstene til dette er i all hovedsak gitt av de utstillende kunstnerne selv. Vår kafeteria byr på nystekte vafler, kaker, kaffe, pølser og brus. Den har også blitt et sosialt samlingssted.

Lions består av 45 000 klubber med i størrelsesorden 1,35 millioner medlemmer i 207 land. Klubben bistår med midler særlig lokalt - men også regionalt og internasjonalt - for ungdom, funksjonshemmede og eldre.

Vi takker våre kunstnere for at de bidrar med sin kunst, og vi takker selvfølgelig også spesielt våre annonsører som dekker utgiftene til dette informasjonsheftet.

Hjertelig velkommen til en kunstopplevelse vi håper dere vil sette pris på.

2017-09-23_Michael

President Michael de Seife Stoneman