Nå blir det klatrevegg i Rakkestad! | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Nå blir det klatrevegg i Rakkestad!

Gavesjekk: Daglig leder Odd Egil Lien i Rakkestadhallene as mottok 100.000 kroner til ny klatrevegg av Lions Club Rakkestad, her overrakt av president Jens Erik Fjeldbraaten og Sven August Smedshaug og Olav Grefslie i jubileumskomiteen. Foto: Beate Sloreby

Nå blir det klatrevegg i Rakkestad!

Lions Club Rakkestad markerer 100-års jubileet med å bidra med 100.000 kroner til en klatrevegg i Rakkestadhallen.

Lions Club Rakkestad,  sone4 D104J gir en betydelig jubileumsgave til Rakkestadhallen.

– Idrett er for Lions forebyggende arbeid. Vi kjemper som kjent mot rus og narkotika, sier leder av jubileumskomiteen Olav Grefslie i Lions Club Rakkestad.

– Jeg vil takke Lions. De har også støttet oss tidligere i Degerneshallen, sier daglig leder Odd Egil Lien i Rakkestadhallene as.

Tre løyper

Klatreveggen blir 7 meter høy og 6 meter bred og får cirka 200 grep. Den skal settes opp på veggen som går opp ved siden av vinduet inn til kantina. Det blir tre løyper, en på hver side av et utspring på midten.

Veggen er bygd opp av elementer. Den er derfor lett å endre, eller bygge på videre hvis det er behov for det siden.

Nybegynnervegg

– Det settes opp et sett med løyper hvor grepene kan flyttes etter hvert. Det skal være en grei nybegynnervegg. Vi trenger ikke en proffvegg, det finnes i Sarpsborg. Veggen skal være et tilbud til alle, sier Odd Egil Lien.

Lien ser for seg at de skal ha åpen hall annenhver fredagskveld hvor alle kan komme å klatre gratis.

Les mer på r-a.no