Stor stas med kunstgress – Lions Club Greåker | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Stor stas med kunstgress – Lions Club Greåker

PENGEGAVE: Lions Greåker ved Hans Arild Jaksjø og Henning Johansen overleverte en gave til barneskolen.

Stor stas med kunstgress – Lions Club Greåker

Elevene storkoste seg da kunstgressbanen på Tindlund barneskole ble åpnet med blant andre LC Greåker, sone1 D104J som viktig bidragsyter.

ette har Tindlund barneskole ventet på i mange år, og vi er stolte og fornøyde av at vi endelig kan presentere den nye kunstgressbanen. Her er det aktivitet fra sju, halv åtte om morgenen til langt på kvelden. Banen er faktisk så populær at vi har satt opp en dag til hvert trinn. Og den dagen deres klasse har banen – da er det stas, sier rektor Dag Tellstad idet han åpner banen.

2017-06-21_Greåker_1

ÅPNET BANEN: Elevrådsrepresentant Ibrahim Karouni og Sarpsborg 08s Joachim Thomassen. Foto: Malin Lystad

Fikk penger av Lions

Rektoren takket Ballflatekomiteen i FAU og de forskjellige investorene som hadde gjort det mulig. De fleste som hadde bidratt stilte også opp på åpningen. Nordic Paper, Sarpsborg kommune og Østfold fylkeskommune var alle med på å støtte prosjektet. Østfold fotballkrets, FAU og Lions Greåker var også viktige støttespillere.

–Vi driver med dugnad, lotteri og andre ting som samler inn penger. Så støtter vi opp om barn og unge i nærmiljøet, forteller Hans Arild Jaksjø fra Lions.

Under åpningen overrakte han også en pengegave på 58.000 kroner. Penger som er øremerket videre arbeid med kunstgressbanen for å få opp lys.

Les mer på sa.no