Spanderer grillmat lørdag 17. juni - Lions Club Rakkestad | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Spanderer grillmat lørdag 17. juni - Lions Club Rakkestad

Jubilerer: Leder av grillkomiteen Roger Gabestad, president Jens Erik Fjeldbraaten og leder av jubileumskomiteen Olav Grefslie i Lions Club Rakkestad, serverer gratis grillmat på Myhrvolds plass lørdag 17. juni. Foto: Beate Sloreby

Spanderer grillmat lørdag 17. juni - Lions Club Rakkestad

På sommermarkedet i Storgata lørdag fyrer Lions Club Rakkestad, sone4 D104J, opp grillen og serverer gratis grillmat for å markere 100-års jubileet.

LIONS MARKERER 100-ÅRSJUBILEUM – Det er stor stas at Lions ønsker å bruke gatebildet på å feire 100-års jubileet sitt, synes Christine Høie i Rakkestad Handelstand.

Lørdag 17. juni markerer Lions Club International 100-års jubileum. I Rakkestad falt dette på samme dag som sommermarkedet i Storgata. Lions Club Rakkestad skal markere jubileet med å spandere lunsj på alle som kommer til gata.

– Vi får mye støtte fra næringslivet. Dette er en fin måte å få gitt noe tilbake, samtidig får vi markedsført oss, mener president Jens Erik Fjeldbraaten i Lions Club Rakkestad.

– Folk er med oss. Vi kunne ikke gitt bort så mye uten støtte, påpeker Olav Grefslie.

– Vi ønsket å skape noe i sentrum. Grilling er noe vi kan og driver med. Vi spanderer lunsj på alle. Det blir mat av flere slag når det gjelder grilling. Det blir flere slag kjøtt og tilbehør, sier leder av grillkomiteen Roger Gabestad.

De har i anledningen også invitert med seg Svingen Torader til å spille.

Samler alt på lørdag

I år har Rakkestad handelsstand valgt å åpne sommermarkedet på lørdagen.

– Vi har kortet ned med en dag, så i år er det kun lørdag. Vi ønsker å skape aktivitet i gata samtidig som det er gode tilbud i butikkene. Folk synes det er koselig at det skjer noe i sentrum, sier Høie.

Moropeden

Tradisjonen tro legger Moropeden årlige crusingrunden innom sommermarkedet. Her stopper de en stund og deler ut utmerkelser til mopper og mopedister.

– De tar gamleveien i Varteig, kommer ut ved Os og stopper en stund i Rakkestad sentrum. De har vært med i Rakkestad i mange år. De lager liv i gata med veteran mopeder, sier Høie.

Det blir også litt salg av forskjellig i gata. Ringsby gartneri og blomsterbutikk flytter med seg et utvalg fra butikken ut i Storgata. Dahles Auto avdeling Sarpsborg skal stille ut nye biler.

Aktiviteter

Det blir både aktiviteter for barna og litt underholdning i gata. Turngruppa tar med airtracken så barna kan få hoppe. Det blir mulig å ri på esel og kjøre hest og vogn. Og damekoret Fønix skal synge på lørdagen.

Les mer på r-a.no