Korpsene ble overrasket med pengegave - Lions Club Mysen | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Korpsene ble overrasket med pengegave - Lions Club Mysen

SAMLET: Representantene fra de forskjellige korpsene har mottatt sjekken med penger og stiller mer enn gjerne opp på bildet.

Korpsene ble overrasket med pengegave - Lions Club Mysen

Rett før vinneren av MY-bilen skulle trekkes ble også de fem korpsene i Eidsberg overrasket med 10.000 kroner hver. Pengene kom fra Lions Club Mysen, sone4 d104J.

MYSEN: De ønsker å dele ut penger og hjelpe mange i nærmiljøet på mange måter.

– Vi har en konto vi sparer opp penger hvor ingenting går til oss selv. Her skal alt gå videre. Etter blant annet årets tulipanaksjon og næringslivsmessa i fjor har vi litt penger på konto. Noe av det har vi tidligere gitt til UKH Eidsberg. Og nå ønsket vi å gi 50.000 kroner til korpsene i Eidsberg, sier Steinar Heller i Lions Club Mysen.

Mysen Skolekorps var meget glad og fornøyd med pengene.

– Vi er utrolig kjempeglade! Dette fordi vi er et lite korps som relativt har få midler. Vi jobber masse dugnad for at det skal gå rundt. Så en så stor gave som 10.000 kroner det er vanvittig bra for oss og kommer godt med. Jeg tror det er vanskelig for andre å forestille seg hvor mye dette rett og slett betyr, sier Anne Marie Kleppestø i Mysen skolekorps.

2017-06-13_Mysen_3

SJEKK: Ellen Øvrebø i Hærland skole- og ungdomskorps tok imot sjekken på 10.000 av Steinar Heller i Lions Club Mysen.

Les mer i Smaalenene Avis