Distriktguvernørens sykkel-PR tur 15. til 17. juni | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Distriktguvernørens sykkel-PR tur 15. til 17. juni

DG Knut-Olav Gaaseby ser frem til å møte flest mulige av dere på sykkelturen i juni

Distriktguvernørens sykkel-PR tur 15. til 17. juni

Som en del av 100 års feiringen vil jeg som DG tenkt å sykle deler av distriktet fra 15. juni til 17. juni. Planen er å markere Lions 100-års jubileum og Lions-prosjektet " De glemte barna". Dette er en fin anledning for klubbene jeg besøker på ruten, i tillegg å markedsføre sine klubbaktiviteter i lokalpressen. Vi har tilrettelagt en redigerbar pressemelding som kan sendes lokalavisa.

2017-06-09_Sykkeltur

Mest ønskelig er det om lokalpressen kan stille i halvtimen jeg besøker hvert sted. Hvis ikke, må i det minste representanter fra klubben være til stedet for å bli avbildet sammen med meg.

Det er laget en redigerbar pressemelding i anledning sykkelturen til klubbene jeg har avtalt å besøke på ruten.

Klubbene bes redigere denne snarest og sende den til lokalavis før besøket, slik at vi vet om avisa stiller opp eller ikke.

Jeg ønsker tilbakemelding om hvem som stiller og nøyaktig sted for møtet i hver klubb og kan kontaktes på telefon eller mail for eventuelle spørsmål.

Mvh Knut-Olav Gaaseby
Distriktsguvernør 2016/2017 D104J