Velykket golf-turnering i Fredrikstad - LC Fredrikstad/Glemmen | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Velykket golf-turnering i Fredrikstad - LC Fredrikstad/Glemmen

Vinnerlaget til LC Fredrikstad/Glemmen: Fra venstre Trond Klemsdal, Dagfinn Gulbrandsen, Ingar Knutsen og Leif Pettersen

Velykket golf-turnering i Fredrikstad - LC Fredrikstad/Glemmen

LC Fredrikstad/Glemmen, sone2 D104J inviterte golfspillere i Lions-klubber i Østfold, Oslo og Akershus til turnering 20.4.17 på banen til Gamle Fredrikstad Golfklubb.

e arrangementet i god Lions-ånd var i hovedsak et forsøk på å skaffe midler til sosiale formål, og også et tiltak som ikke hadde blitt forsøkt tidligere.  Det var derfor noe spenning hos komiteen på responsen fra klubbene.  Stor var gleden da det meldte seg i alt 40 golfspillende Lions-medlemmer til en uhøytidelig turnering, men dog med et element av god konkurranse.  Banen viste seg fra sin beste side, selv om det er tidlig på sesongen.  De tilreisende var begeistret for muligheten til å spille ute.  Det er ikke alle spillernes hjemme-baner som har åpnet for sesongen ennå.

Turneringsformen var Texas Scramble med shot gun start kl 10.00. I alt var det spillere fra 10 forskjellige Lions-klubber. For flere av spillerne var det første gang de var på denne banen, men det var mange som uttrykte sin begeistring for å spille på en bane som kan oppleves som litt krevende.

2017-04-20_Fredrikstad-Glemmen_1

Helge Berg fra LC Fredrikstad/Glemmen i aksjon

2017-04-20_Fredtikstad-Glemmen_2

En konsentrert Erik Dybedahl fra samme klubb

Etter mellom 4 og 4,5 times spill hadde alle flightene kommet inn til klubbhuset.  Der ble det så servert middag, som var en gryterett med kaffe og kake.

2017-04-20_Fredrikstad-Glemmen_3

Fornøyde og slitne spillere etter en fin dag og god middag i klubbhuset

Premieutdelingen fulgte deretter.  Vinnere ble det et lag fra LC Fredrikstad/Glemmen, som fikk et gravert tinnfat med Lions-logo.  På andre og tredje plass fulgte lag fra LC Skjeberg og LC Rakkestad.

Tilbakemeldingene fra deltakerne var utelukkende positive, til banen og den tekniske gjennomføringen av turneringen.  Det er derfor god grunn til å tro at LC Fredrikstad/Glemmen vil invitere til en ny turnering neste år.

Se Lions Golf Folder 2017 med deltakerliste