Besøk til Lions-skogen Skiptvet på Island - Lions Club Drøbak | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Besøk til Lions-skogen Skiptvet på Island - Lions Club Drøbak

På bilde Ólafur S. Vilhjálmsson kasserer og Gissur Gudmundsson president fra Lionsklúbburinn Ásbjörn og Harald Eng, Bjarni S Einarsson president og Rita Fredheim kasserer fra Lions Club Drøbak.

Besøk til Lions-skogen Skiptvet på Island - Lions Club Drøbak

LC Drøbak, sone5 D104J, har vært på besøk hos Lions-klúbburin Ásbjörn på Island. De tok oss med på befaring til den norsk/islandske Lions-skogen i Hafnarfjörður Island. Skogen har fått navnet Skiptvet siden Lions Club Skiptvet i vår sone4 har vært med å støtte skogplanting på Island.

Det kan nevnes at vårt medlem, Harald Eng er med på befaringen. Han er broren til Roar Eng medlem til LC Skiptvet, som har vært en av pådriverne til å støtte skogplantingen. Lions-skogen befinner seg i tidligere hjemby til presidenten av LC Drøbak, Bjarni S. Einarsson.