Disse fikk inn rekordsum i helgen - Lions Club Vestby | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Disse fikk inn rekordsum i helgen - Lions Club Vestby

Johan Fredrik Müller, Klaus Jacobsen og Jostein Andreassen solgte tulipaner på Vestby Storsenter lørdag 29. april (Foto: Mattias Mellquist)

Disse fikk inn rekordsum i helgen - Lions Club Vestby

Tulipan-aksjonen til Lions Vestby 2017 ble en gedigen suksess.

- Det blir rekord, sier Tom Schrøder-Nielsen til Vestby Avis.

Han sier at de må fintelle beløpet litt, men at de slår den gamle rekordsummen på vel 100.000 kroner.

- Vi ender vel rundt 107.000 kroner brutto. Vi har hatt en del bedrifter som har gitt større beløp. Blant annet ga den ene bedriften 5000 kroner og fikk noen buketter med tulipaner, sier Schrøder-Nielsen og er klar på viktigheten at alle er med og støtter årets aksjon.

- Det er det viktigste. At alle er med og gir etter egen evne, sier han.

På Vestby Storsenter kunne man kjøpe en bukett for 100 kroner. Det gjorde mange og i 12-tiden var Jostein Andreassen, Klaus Jacobsen og Johan Fredrik Müller tomme for buketter. Da hadde mange tatt med seg en bukett ekstra med blomster denne helgen.

Årets innsamling går til «Mitt valg». I løpet av en periode på fem år skal Lions i Vestby, sone5 D104J, støtte skolene i Vestby med en halv million kroner og så sørge for et viktig bidrag i kampen mot mobbing. . Målet er at færre elever skal bli mobbet på skolen.

Rådgiver i bedre barnehage og skolemiljø, Kristin Andreassen Eide, i Vestby kommune sa dette om bøkene alle lærere i barne- og ungdomsskolene i Vestby fikk denne høsten.

- Det er kjempefint at vi får et felles språk. Jeg tror mye handler om forebyggende arbeid og at en handlingsplan ligger til stede for et godt og trygt miljø på skolen, sier Andreassen Eide og mente at Lions landsdekkende tiltak «Mitt valg» kan være en slik handlingsplan.

LES OGSÅ:

Skal bruke denne boken i kampen mot skolemobbing

2017-05-03_Vestby2

Klaus Jacobsen i Lions Vestby kan glede seg over at mange har støttet tulipanaksjonen i Vestby i år.