Fredrikstad kommune tilbyr gratis strøsand | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Fredrikstad kommune tilbyr gratis strøsand

Gratis: Ifølge kommunen vil det bli etterfylt sand etter behov på henteplassene i distriktene.Arkivfoto: Trond Thorvaldsen.

Fredrikstad kommune tilbyr gratis strøsand

Lions Club Fredrikstad  (sone2 D104J), Frivilligsentralene og Fredrikstad kommune tilbyr også i år gratis strøsand til byens innbyggere.

Det er etablert 11 henteplasser der innbyggerne kan hente saltblandet strøsand gratis.

Det vil også bli delt ut gratis strøsand til eldre og funksjonshemmede. Strøsanden er i lett håndterlige esker og består av 10 poser strøsand i hver eske.

Lions Club Fredrikstad, Frivilligsentralene og Fredrikstad kommune samarbeider om dette tiltaket. Kan man ikke hente selv, oppfordrer Fredrikstad kommune den enkelte til å be noen kjente hente for seg. Lions kan i særlige tilfeller bistå med utkjøring. Kontakt eventuelt Servicetorget på 69306000.