Mitt valg kurs for klubbene syd i vårt distrikt i Skiptvet | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Mitt valg kurs for klubbene syd i vårt distrikt i Skiptvet

Daglig leder i Stiftelsen Mitt Valg Annica Lindèn Øygard, sammen med deltagere fra klubbene: Borg, Fredrikstad/Glemmen, Greåker, Onsøy, Rakkestad, Rygge, Sarpsborg, Ski, Skiptvet, Vestby og Våler (Foto: Roar Eng)

Mitt valg kurs for klubbene syd i vårt distrikt i Skiptvet

Torsdag 17. januar arrangerte "Stiftelsen Mitt Valg" det første kurs for klubbansvarlige i den sydlige delen i D104J på Vonheim samfunnshus i Skiptvet. Sone1, sone2, sone3, sone4 og sone5 var alle representert. Søk på NA-brev for å lese mer om det forebyggende ungdomsarbeide i vårt distrikt eller GL-brev (opplæring).

I det 4 timers lange kurset fikk de nye Mitt Valg ambassadører en innsikt i MITT VALG kursene gjennom praktiske øvelser samt kunnskap og tilgang til Stiftelsens verktøykasse med presentasjoner og gode argumenter for å overbevise skoler og barnehager til å velge MITT VALG i sitt forebyggende arbeid. Herunder ligger også offentlige lover skoler og barnehager må forholde seg til.

Nyttig var også erfaringsutveksling mellom klubbene om selve salgsprosessen.

Takk til NAC Einar Kittelsen og andre medlemmer av LC Skiptvet for lokaliteter og bevertning.

Neste kurs for klubbene i den nordlig del av J-distriktet blir 31. januar.