Vestby Lions fotokonkurranse 2016 - Presentasjon av vinnerbilder | www.lions.no

Vestby Lions fotokonkurranse 2016 - Presentasjon av vinnerbilder

Vinner av hele konkurransen: "Perlende fangst av høst"  Foto: Stig Hansson

Vestby Lions fotokonkurranse 2016 - Presentasjon av vinnerbilder

VESTBY: Under høstutstillingen til Lions Club Vestby, sone5 D104J, ble også den årlige fotokonkurransen avsluttet med flere prisutdelinger. Konkurransen hadde fire kategorier, en for hver årstid, i tillegg til en hederspris for beste bilde gjennom året.

Stig Hansson hadde en svært god dag og ble tildelt hele tre priser. For kategoriene vinter og vår, samt hedersprisen for årets beste bilde.

2016-10-26_Fotokonkurransen

Trippel-vinner: Stig Hansson, her med prisen «beste vinterbilde». Foto: Åsmund A. Løvdahl

2016-07-26_Vinner_vårbildet_2106

Beste vårbilde - Foto: Stig Hansson

– Jeg bruker nok altfor mye tid på å ta bilder, men det er jo så utrolig morsomt, sa han etterpå til Vestby Avis.

2016-10-03_Sommerbildet_Mona_Authen

Beste sommerbilde - Mona Authen sitt blinkskudd

Mona Authen fikk prisen for beste sommerbilde med sitt fotografi av en rosa sykkel med en frodig sommerhage som bakgrunn.

2016-10-26_Vinner_høst

Vinner høst - Tatt med mobil Foto: Birger Husby

Birger Husby fikk prisen for beste høstbilde med blinkskuddet han knipset med mobilen en dag han gikk tur i Pepperstad skog.

– Dette bildet viser at man ikke må ha dyrt fotoutstyr for å ta gode bilder. Det viktigste er å ha blikket med seg og se de gode motivene, sa Trond Larsen.

Supplerende tekst fra nettredaktør Tom Schrøder-Nielsen i Vestby Lions.

Samarbeidspartnere i Lions årlige fotokonkurranse er Vestby avis v/red. Mattias Mellquist, Rammemakeriet i Son v/Owe Baann, Prosite v/Trond Larsen. Disse utgjør også juryen med tillegg av Birger Hekkelstrand i Lions. Koordinator er Tom Schrøder -Nielsen i Lions.

Som premier fikk alle vinnere innrammede bilder fra Rammemakeriet. Hedersprisen til Stig Hansson ble presentert  på flott lerret. Vestby avis ga ut gaveabonnement til alle vinnere. Likeledes stilte Haugen-gruppen og Rema 1000 (Vestby sentrum)  med sponsorpremier.