Tre vinnerbilder tegnet av 7.-klassinger - Lions i Ås | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Tre vinnerbilder tegnet av 7.-klassinger - Lions i Ås

De tre tegningene, sammen med de 109 andre bidragenen fra de tre skolene i Ås, henger i kantina i kjelleren på Ås kulturhus. Har noen lyst til å ta dem i nærmere øyensyn, blir de hengende frem til torsdag ettermiddag, sier Grete Skrede, leder av komiteen for Lions Fredsplakatkonkurransei Ås. Foto: Mette Kvitle, Østlandets blad.

Tre vinnerbilder tegnet av 7.-klassinger - Lions i Ås

Linnéa Elisa Müller-Tyl fra Brønnerud skole, Kanutte Marie Samset fra Rustad skole og Frida Pollen fra Åsgård skole er plukket ut som vinnere fra Ås. sone5 d104J,  i Lions Fredsplakatkonkurranse 2016.

Vinnertegningene går videre til en distriktsfinale for Akershus og Østfold, derfra videre til Norgesfinalen for til slutt å kunne ende opp i den internasjonale finalen i regi av FN. De tre vinnerene var til stede under Kulturdagene i Ås lørdag, der de fikk overrakt hvert sitt diplom av varaordfører Jorunn Nakken.