Denne kvartetten koste seg på eldrefest i Greåker | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Denne kvartetten koste seg på eldrefest i Greåker

KOSTE SEG: Aslaug Strøm (t.H.), Bergljot Skauge, Rigmor Solberg og Leif Solberg hadde en fin stund på festen. (Foto: Pål Vikesland)

Denne kvartetten koste seg på eldrefest i Greåker

Det gjorde også snaut de 200 øvrige påmeldte til Greåker Lions (sone1) og Rolvsøy Lions (sone2) tradisjonsrike eldrefest i D104J.

– Ja, her koser vi oss alltid, smiler Rigmor Solberg fra Hafslundsøy.

Sammen med ektemannen Leif og venninnene Bergljot Skauge og Aslaug Strøm hadde benket de seg i kantina på Greåker videregående skole onsdag ettermiddag.

– Gjør en kjempejobb

Lions-klubbene på Greåker og Rolvsøy har arrangert en slik hyggekveld i over 30 år. Før pleide arrangementet å finne sted i Greåker Musikkhus, men de tre siste årene har de benyttet kantinen på Greåker videregående skole som lokale.

– Vi krysser alltid av for denne festen, og har vært her i hvert fall de ti siste årene. Lions-klubbene gjør en kjempejobb, sier Rigmor Solberg.

Det mener også Berit Hansen på nabobordet. Hun besøkte eldrefesten for første gang.

2016-10-13_Rolvsøy_0

DEBUTANT: Berit Hansen besøkte eldrefesten for første gang. Men det blir ikke den siste, forteller hun. (Foto: Pål Vikesland)

Snitter og allsang

Greåker Lions Tor Vister er glad for at folk trives.

– Vi syns det er veldig hyggelig da, så vi kommer nok til å holde på minst 30 år til, forteller han.

2016-10-13_Rolvsøy_1

GODT SAMARBEID: Rolvsøy Lions Kåre Næss og Greåker Lions Tor Vister skryter av samarbeidet Lionsklubbene imellom. (Foto: Pål Vikesland)

På eldrefestens program i år sto servering av snitter og kaffe. I tillegg var det loddsalg og musikalsk underholdning. Det var Halden-trubadurene Lise og Kællane som sørget for allsangen på årets fest.

– De er veldig flinke, og så spiller de sånn musikk jeg er så glad i, sier Berit Hansen.

2016-10-13_Rolvsøy_2

ALLSANG: Trubadurene i Lise og Kællane sørget for stemning i festlokalet. (Foto: Pål Vikesland)

Se artikkelen på sa.no

Medlemmer av lukket gruppe kan lese innlegg om eldrefesten på facebooksiden til distriktet, ved å klikke på logoen under:

Lionsmedlemmer som ikke er medlemmer av gruppa kan kontakte ITC  (administrator) Roy Barstad i LC Rygge epost:  roy.barstad@me.com, for å få lesetilgang.