«Lavpriskunstneren» tilbake med nye verk til Borg-utstillingen i november | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
«Lavpriskunstneren» tilbake med nye verk til Borg-utstillingen i november

Tilbake med pensel: Ikke mange lokale kunstnere kan vise til så mye salg av malerier som Tommy Olsen. Nå er han tilbake med mange nye malerier, etter et par års pause.Foto: Lars Weberg

«Lavpriskunstneren» tilbake med nye verk til Borg-utstillingen i november

Tommy Olsen (48) har satt seg som mål å stille på Lions utstillingen på Borg vg skole på Borgenhaugen 12. og 13. november med over 100 nye malerier. Det har gjort han til nattarbeider. Det er klubbene Borg og Skjeberg i sone1 D104J som er arrangører.

– Jeg har alltid hatt med utrolig mange bilder på utstillinger, så jeg har et mål om å i hvert fall fullføre 100 malerier før utstillingen. Da må jeg ta nettene til hjelp. Jeg prøver å lage det folk har lyst på, ut fra hva jeg selv velger å male. Jeg føler jeg svikter hvis jeg ikke har med nok malerier, så får vi håpe at folk vil ha dem, sier Olsen, som til daglig er allmennlærer ved Grålum ungdomsskole.

2016-10-12_Tommy_Olsen_Sarpsborg_tekstboks

Les mer i sa.no