Brede penselstrøk på "Høstutstillingen" - Nedre Romerike og Skedsmo Lions | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Brede penselstrøk på "Høstutstillingen" - Nedre Romerike og Skedsmo Lions

FARGERIKT: Tor Olav Foss er årets kunstner under "Høstutstillngen på Korset".

Brede penselstrøk på "Høstutstillingen" - Nedre Romerike og Skedsmo Lions

Lions Club Nedre Romerike og Lions Club Skedsmo, sone7 D104J, arrangerer for niende år på rad kunstutstilling i Skedsmo Samfunnshus på Skedsmokorset. Årest kunstner er Tor Olav Foss.

- "Høstutstillingen på Korset", som den har blitt kalt, legger stor vekt på at det presenteres kunst av høy kvalitet og i alle prisklasser, sier Reidar Fosaas i arrangementskomiteen. Tor Olav Foss er valgt ut som Årets Kunstner.

Utstillingen går over tre dager fra fredag den 7. til søndag den 9. oktober.

- Han arbeider med lyset, undring og sakrale stemninger som hovedtema, så vel konkret som symbolsk. Maleriene spenner over et bredt register fra naturalistisk figurativ til abstrakt uttrykksform i ulike teknikker, sier Fosaas.