Sesongstart for lørdagsbadinga - Lions Club Enebakk | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Sesongstart for lørdagsbadinga - Lions Club Enebakk

SVØMMEKUNNSKAP GIR TRYGGHET: Sofie Margrethe Elstad liker og svømme og glir gjennom vannet som en havfrue før hun spretter opp over vannskorpa. Ingen tvil om at hun liker seg i det våte element.

Sesongstart for lørdagsbadinga - Lions Club Enebakk

Godt og bredt tilbud - Nytt av året er det at lørdagsbadet nå er i regi av Enebakk Lions, sone6 D104J og sanitetsforeningen i Enebakk. Enebakk handikaplag, som tidligere forvaltet badingen, er lagt ned, fordi de ikke lenger kunne få folk til å påta seg styreverv. Dermed ble stafettpinnen gitt videre til andre lag med stor dugnadsånd.

Sist helg ble det igjen åpnet opp for høstsesongens lørdagsbading. Voksne og barn var storfornøyd med tilbudet.

På lørdager er det lagt opp til at eldre, og mennesker med en funksjonshemning, kan bade fra klokka 10 til 12.

Vannet er normalt rundt 33 grader varmt og således godt for «stive og støle» kropper. Klokka 12 starter svømmingen for barn og holder på frem til klokka 14.

Les hele artikkelen i Enebakk Avis