Koste seg på eldrefest - Lionsklubbene i Sarpsborg | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Koste seg på eldrefest - Lionsklubbene i Sarpsborg

I FESTHUMØR: Solveig Marie Andersen (87). (Foto: PÅL VIKESLAND )

Koste seg på eldrefest - Lionsklubbene i Sarpsborg

Rundt 365 gjester hygget seg på eldrefest i Filadelfiakirken onsdag arrangert av Lions-klubbene i Sarpsborg, sone1 D104J.

Dette måtte jeg være med på, smiler Solveig Marie Andersen (87) fra Skjeberg.

Alle kommunens pensjonister var invitert til gratisfest i den flotte sentrumskirken.

Festen var stelt i stand av de seksLions-klubbene i Sarpsborg:Sarpsborg, Tune, Greåker, Borg,Varteig og Skjeberg
Solveig Marie, som ikke er Lions-medlem, mer er aktiv i Skjebergpensjonistforening, fullroser initiativet fra Lions-klubbene.

2016-09-16_Skjeberg

FULLT HUS: FULLT: Det var fullsatt i Filadelfiakirken. (Foto: PÅL VIKESLAND )

Hun har ikke tidligere vært på noen jubileumsarrangementer i byen i år.

– Nei, jeg har ikke det. Derfor var det veldig flott med en eldrefest, forteller hun.

Fornøyd president

Arrangementet onsdag er den eneste i jubileumsåret som retter seg spesifikt mot eldre.

Det er første gang samtlige av distriktets Lions-klubber samarbeider om et slikt arrangement. En fin erfaring, konstaterer Sarpsborg Lions-president Bjørn Harald Kristiansen.

– Vi skal oppsummere litt etter hvert, men alt har gått etter planen. Det er fullt hus her, og vi er veldig fornøyd, konstaterer Kristiansen overfor underveis i feiringen.

– Tar stort samfunnsansvar

En av dem som har merket seg innsatsen til Lions-klubbene i distriktet, er Ap-politiker Elise Bjørnebekk-Waagen. Hun er leder for komité for folkehelse og velferd, og var kommunens representant på festen.

– Den frivillige innsatsen til Lions-klubbene sørger får at mange får et rikt og variert aktivitetstilbud. Dere tar et stort samfunnsansvar i Sarpsborg, sa hun i sin tale til de frammøtte.

Programmet

På festprogrammet sto blant annet loddsalg og en meny bestående av kaffe, kaker og snitter. Den musikalske underholdningen sørget pianist Kari Stokke og artist Erik-André Hvidsten for.

Les artikkelen i Sarpsborg Arbeiderblad