Lions fikk inn rekordsum - Lions Club Vestby | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Lions fikk inn rekordsum - Lions Club Vestby

Ny rekord: Tom Schrøder-nielsen og Klaus Jjacobsen i Lyons Vestby. fikk inn 105.000 kroner under Tulipanaksjonen sist helg (Foto: Privat)

Lions fikk inn rekordsum - Lions Club Vestby

- Vi er kjempefornøyde, sier Tom Schrøder-Nielsen i Vestby Lions og forteller at Tulipanaksjonen sørget for 105.000 kroner i inntekter til klubben i sone5 D104J.

Det var torsdag og fredag Vestby Lions samlet inn penger og Schrøder-Nielsen understreket i forkant av arrangementet at dette var årets viktigste dager.

– Det ble ny rekord. Vi er godt fornøyde med å få inn cirka 105.000 kroner. Den gamle rekorden var 100.000, sier han og forteller om mange støttespillere i løpet av helgen.

– Bedriftene støttes oss bra ved å kjøpe 400 buketter. Vi ser ellers at det er godt voksne som støtter vår aksjon, men i år har det også vært en del foreldre som har barn i skolen, sier han og forteller at 80.000 av pengene er øremerket til prosjektet «Mitt valg». I løpet av fem år skal det gis en halv million til Vestby-skolene og det skal igjen gi mindre mobbing i våre skoler.

LES OGSÅ:
Skal bruke denne boken i kampen mot skolemobbing