Pushwagner-bonanza i år - Lions Club Langhus-Siggerud | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Pushwagner-bonanza i år - Lions Club Langhus-Siggerud

GLEDER SEG: Fra venstre kurator Arnfinn Bondkall, Kjell Johansen, president Kari Karlsson og Erik Gellein Næss. FOTO: STIG PERSSON, ØSTLANDETS BLAD.

Pushwagner-bonanza i år - Lions Club Langhus-Siggerud

Lions Club Langhus-Siggerud, sone5 D104J, har noe utenom det vanlige å by på under vårens store kunstfest.

Lørdag og søndag klokken 10.00-17.00 åpner klubben dørene til den årvisse Galleri Langhuset. Den store salgsutstillingen har også i år et stort utvalg av norsk og internasjonal kunst.

– Dette er en av de største Pushwagner-utstillingene som har vært i Follo noen gang. Vi har 17 Pushwagner, og det er mye. Vi har fått et veldig godt samarbeid med hans eget galleri. Her kommer det mye fint. Jeg tror det blir en veldig bra utstilling. Dette er noe utenom det vanlige. Vi har aldri hatt maken til dette her, sier kurator Arnfinn Bondkall i Lions Club Langhus-Siggerud.