Tildeling fra julelotteriet i Fredrikstad til Rolvsøy Skolekorps og Rolvsøy IF | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Tildeling fra julelotteriet i Fredrikstad til Rolvsøy Skolekorps og Rolvsøy IF

Rolvsøy Skolekorps jubler for tildeling av kr. 50.000 fra Lionsklubbenes julelotteri i Fredrikstad

Tildeling fra julelotteriet i Fredrikstad til Rolvsøy Skolekorps og Rolvsøy IF

Lotterikomiteen og Lionsklubbene i Fredrikstad i sone2 D104J, kan meddele at Rolvsøy Skolekorps er tildelt kr. 50 000.-  til nye uniformer og at Rolvsøy IF får kr. 25 000.-  til ungdomsarbeidet i foreningen. «Vi i sammen». Overrekkelsen vil finne sted under tulipanløpet fredag 29. april. De heldige er underrettet og jubelen stod i taket.

2016-03-18_Rolvsøy_skolekorps_2

Er et skolekorps midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg som sokner til 3 barneskoler, 1 ungdomsskole og Steinerskolen i Fredrikstad. En veldrevet forening som gjennom mange år i sitt arbeid med barn og unge har satt preg på kulturlivet i området rundt Rolvsøy. De har deltatt praktisk talt alle 17. – og 1. mai arrangementer, faste oppdrag på Rolvsøyaften, og på julaften i kirken siden de ble startet i 1963.

2016-03-18_Rolvsøy_If

Rolvsøy IF ble stiftet 17. april 1920 og har i dag ca. 640 medlemmer, hvorav barne- og ungdomsgruppa består av ca. 430 medlemmer. Rolvsøy IF er delt i to særidrettsgrupper - fotball og håndball. For de yngste, opptil 11 år, har de en barneidrettsgruppe hvor allsidig trening står i fokus.

RIF er en klubb med en sosial profil hvor vår visjon er ”Flest mulig, lengst mulig”. Rolvsøy IF er en klubb hvor formålet blant annet er å skape en møteplass for fysisk og sosial aktivitet hvor barn og ungdom møter trygge og pliktoppfyllende voksne. De ønsker å bidra til et positivt oppvekstmiljø for våre barn og ungdommer.