Månedsbrev D104J januar 2016 fra distriktets leder | www.lions.no

Månedsbrev D104J januar 2016 fra distriktets leder

Distriktsguvernør (DG) Helle Soos, LC Fredrikstad Sorgenfri

Månedsbrev D104J januar 2016 fra distriktets leder

Her følger månedsbrever for januar med nyttårshilsen fra vår DG Helle Soos, LC Fredrikstad Sorgenfri

Originalt månedsbrev datert 2016-01-01 finner du under menypunktet "Månedsbrev og info fra DG".

Hei kjære Lions venner

Godt nyttår til dere alle. Jeg håper dere har hatt en flott julefeiring med familie og venner og fått ladet opp batteriene så vi kan ta fatt på 2016 og de utfordringer, opplevelser og gleder det nye året vil bringe oss.

Vår jul ble litt annerledes dette året da vi har fått så mange nye venner fra Syria. Vi kunne ikke la dem sitte alene på asylmottaket uten familie, så vi var 16 juleaften og hele romjula har vi vært over 30 med mange forskjellige nasjonaliteter og det har vært helt topp.

2016-01-01_Mb1

Vi hadde en journalist på besøk den 23. desember og vi fikk en flott artikkel i avisen.

Den 13. desember hadde vi juleaften på Ørmen i samarbeid med studenter og RWTØ. Dette var en riktig god dag og alle barna fikk gaver. Dere kan lese om dette på lenken under. Den 11. desember kom en liten prinsesse til verden på Ørmen og vi fikk fort laget en liten gavepakke med alt en nyfødt trenger. Det er to til som skal føde i januar og de har også fått en gavepakke hver.

2016-01-01_Mb2

Innlegget som jeg skrev etter julefesten ble delt flittig på Facebook over hele landet og her ble Lions godt markedsført. Dette er en av delingene «Mens skoler og barnehager enkelte steder velger bort våre tradisjoner "av hensyn til" andre religioner, velger Lions i Fredrikstad å arrangere juletrefest på asylmottaket til stor glede for alle involverte. Dette er bare ett av mange flotte tiltak igangsatt av Lions med min flotte og driftige venninne Helle Fauerskov Soos i spissen, heldige er de som har havnet i hennes nabolag   #‎kulturutveksling

Mange gode venner har strikket sokker til flyktninger og samarbeidet med Ung Norge har gjort at jeg har hatt mange gode besøk med utdeling av klær, gaver og sokker. Det er alltid riktig givende å få lov til å være litt «julemann» uansett når på året man får lov til det J

http://innsamlingskontrollen.no/nb/artikkel/vis/120 er en link til et portrett av vår flotte generalsekretær Heidi Lill og vårt samarbeid med Ung Norge.

Jeg fikk også lov til å kjøre rundt i Fredrikstad og Sarpsborg i romjula og utleverer bamser og gaver til krisesenter og barnevern så de hadde noe å dele ut til de barna som alltid dukker opp i løpet av jula. Dette er et samarbeid med Ung Norge, redningsselskapet og Lions.

Lions julecup er avholdt og jeg takker alle de klubber som har støttet opp om dette. Det var et knall arrangement og det var en ære å få lov til å dele ut pokaler til alle deltakende lag.

Ellers blir det ikke jul uten å møte Coca cola bilen på tur og dette rakk vi også og selvfølgelig måtte det dokumenteres.

2016-01-01_Mb3

Husk på at hvis dere har noen spørsmål rundt meg og mine valg som DG så ta direkte kontakt til meg så kan jeg svare.

Vår NAC Solveig har trukket seg fra 1 desember så vi får finne ut av hvordan vi skal ordne dette frem mot distriktsmøtet. Jeg kommer til å ta litt tak i dette, men ønsker at noen ville hjelpe til. Da alle de NAC vi har hatt i distriktet vårt de siste årene har vært helt fantastiske er dette fagområdet det område jeg vet aller minst om så jeg håper noen kan hjelpe meg her.

NSR er 15 til 18 januar i Rovannemi i Finland og Svein VDG 2 og Stefan, MD –YCEC reiser for å kunne delta på Leadership . Vi ønsker dem god reise

Maria, GLT har bursdag den 8. januar og Tom Schrøder-Nielsen (WEB) og Vidar Waaden (PPC) skal feires den 29. så vi gratulerer dem.

2016-01-01_Mb4

Jeg er ydmyk og takker for tilliten

2016-01-01_Mb5