Storartet Lions-arrangement for seniorer - Lions Club Varteig | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Storartet Lions-arrangement for seniorer - Lions Club Varteig

Med Kari Stokke, Bjørnar Spydevold og MittiØstfold på plakaten møtte seniorene opp i hopetall. BILDET: Kari, Filip og Bjørnar.

Storartet Lions-arrangement for seniorer - Lions Club Varteig

Knapt har fremmøtet vært større enn det man så lørdag da Lions  i Varteig, sone1 D104J, hadde invitert seniorene på en riktig så musikalsk og festlig sammenkomst.

MittiØstfold med sine trekkspill, toradere og gitarer dro det hele i gang på en fortreffelig måte. Og det svinget nok også i en og annen go’fot da musikken fylte gymnastikksalen i Varteig skole denne lørdag formiddagen. Gruppas vokalist, Kåre Kristiansen sang ikke bare solo – nei da, han fikk også alle med på allsangen!

2015-10-25_MittiØstfold-fikk-det-til-å-rykke-i-mang-en-gofot

MittiØstfold fikk det til å rykke i mang en go’fot!

Kari Stokke er ustoppelig tilstede, så også i Varteig lørdag der hun akkompagnerte Bjørnar Spydevold i et utall låter, mange forøvrig fra Evert Taube. Bjørnar Spydevold har ikke bare et stort musikalsk repertoar, han kunne så visst også få de mange fremmøtte til å dra på smilebåndet så det holdt der han delte sine humoristiske kommentarer rundt noen av tekstene – eller i dialog med en slett ikke mindre humoristisk Kari Stokke. Et ikke bare musikalsk, men også et humoristisk par i særklasse denne duoen.

Ja, så livlig og morsomt ble dette at man nesten glemte både høye snitter, kaffe og bløtkaker. Den tradisjonelle utlodningen gikk også over all forventning, det kom inn over syv tusen kroner!

– Veldig bra. Vi forskutterte et slikt beløp og bevilget forrige søndag syv tusen kroner til TV-aksjonen for bevaring av regnskogen. Så dette passer utmerket, kom det smilende fra en fornøyd konferansier Tormod Rangøy, LC Varteig.

2015-10-25_Mye-folk-på-Lions-arrangementet-i-Varteig-lørdag

Mye folk på Lions-arrangementet i Varteig lørdag