Råde IL fikk hjertestarter fra Lions | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Råde IL fikk hjertestarter fra Lions

President i LC Råde Leif Granseth overrekke gaven til leder Råde IL Terje Bjørnebekk

Råde IL fikk hjertestarter fra Lions

Det var LC Fredrikstad som hadde fått henvendelsen fra Råde IL og bevilget en hjertestarter. Som lionsmedlem vet vi imidlertid at vi tenker på andre og hverandre. Det var derfor meget hyggelig at LC Fredrikstad i sone2, ville dra med LC Råde i sone3 D104J inn i rampelyset ved overrekkelsen av gaven.

Under Råde IL sitt årlige lunsj-møte med sponsorer, var Lions Fredrikstad og Lions Råde invitert.

Etter en informativ presentasjonsrunde fra bedriftene som sponser Råde IL, så fikk vi et levende og interessant foredrag av Yngve Hågensen – han har ikke glemt sine gamle kunster.

Yngve i kjent positur

Etter bespisning og utmerket orientering av fotballgruppa om deres arbeid og suksess i år, så var det vår tur til å overlevere gaven fra Lions.

Først talte LC leder Asbjørn Haugdal fra Fredrikstad om hvordan Lions ønsker å delta i det lokale samfunnet og hjelpe hverandre. Han ga deretter ordet til leder av LC Råde. Han takket for involveringen og snakket videre om hvordan vi ønsker å bidra til positive initiativ for ungdommer i lokalsamfunnet. Råde IL er et typisk eksempel på dette.

Deretter overrakte leder i LC Råde, Leif Granseth, en hjertestarter til leder Terje Bjørnebekk i Råde IL. Han takket for denne og satte stor pris på andre frivillige organisasjoners bidrag til klubben.