Færre valglokaler - Lions Club Fredrikstad | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Færre valglokaler - Lions Club Fredrikstad

JOBBER MED VALGET: Ingrid Trømborg, Linda Karlsen og Marit Hexeberg er tre av rundt 200 personer som har små og store oppgaver knyttet til valget i Fredrikstad (Foto: Marte Bjerke, Fredriksstad Blad.

Færre valglokaler - Lions Club Fredrikstad

Valgkretsene i Fredrikstad reduseres fra 26 til 18 ved årets kommunestyre- og fylkestingsvalg. En del innbyggere må dermed belage seg på lengre reisevei til valglokalet. Men Lions i Fredrikstad sone2 D104J trår til!

Det er de sentrumsnære kretsene som er slått sammen.

– Vi anstrenger oss nå for å gjøre det så enkelt som mulig for folk å stemme. Vi har blant annet inngått en avtale med Lions Fredrikstad om at de skal transportere velgere til stemmelokalene. Dette gjelder dem som ikke kan komme seg dit på egenhånd. Vi vil komme med mer informasjon når planene er helt klare. Noen av partiene kommer også til å hjelpe til med transport under de to valgdagene 13. og 14. september, forteller Ingrid Trømborg, leder for kommunikasjon og service i Fredrikstad kommune.