Havnefestival ble folkefest på Skjærhalden - Lionsklubbene på Hvaler | www.lions.no

Distrikt 104 J

Forsiden > Distrikt 104 J
Havnefestival ble folkefest på Skjærhalden - Lionsklubbene på Hvaler

Triathlon. God innsats og utholdenhet trengs for å gjennomføre det årlige triathlonet på Hvaler. Foto: Demokraten.

Havnefestival ble folkefest på Skjærhalden - Lionsklubbene på Hvaler

Det var fullstappet med mennesker på Skjærhalden i helgen, da Skjærhalden Havnefestival gikk av stabelen. Aktiviteter for både store og små fant sted i havna, og det var god stemning på sommerperlen Hvaler.

Skjærhalden Havnefestival arrangeres av Hvaler og Kirkøy Lions i samarbeid med Hvaler Triathlon. Festivalen startet på fredag, og avsluttet søndag.

En av aktivitetene lørdag var krabbefiske for barn. Dommer i konkurransen Per Ivar Adolfsen synes det var godt oppmøte.

- Det er plass til 25 barn i konkurransen og vi er fylt opp i dag, forteller han og fortsetter; barna får utdelt oransje vester, snøre og agn.

Alle barna premieres for innsatsen i konkurransen.

- Den som får flest krabber vinner, selvom alle får premie. Hvis noen har likt antall krabber i bøtta, så veier vi fangsten og vinneren kåres utifra tyngden, sier Adolfsen.

Det ble arrangert fiskekonkurranse på søndag, hvor det var åpen klasse. Her kunne også foreldre delta på fisking ved kaia.

- Vi har drevet med dette i ti år nå, det er veldig moro. Ungene synes det er veldig gøy å være med på dette, påpeker han.