Den 6. Lions-Bokausjonen 5. - 18. mars 2019!! | www.lions.no

Distrikt 104 H

Forsiden > Distrikt 104 H
Den 6. Lions-Bokausjonen 5. - 18. mars 2019!!

Da var på´n igjen da. 450 nye (gamle) bøker legges ut på den 6. Lions-Bokauksjonen - et must for Boksamlere over det ganske land!  Førsteutgaver av norske romaner, bygde og slektsbøker står høyt i kurs!

Det er ikke lenge igjen nå til årets nest beste happening! Lions-Bokauksjonen begynner 5. mars og slutter 18. mars. Auksjonen foregår på internett hos skanfil.no På siste dag er det utrolig spennende. Avslutningstidspunktet forskyves med noen sekunder hver gang det kommer inn et nytt bud. Følger man med på mange bøker samtidig er det både spenende og ganske så stressende. Hoppe mellom bok til bok og håpe man får lagt inn et nytt bud helt i siste liten. De profesjonelle har lagt inn automatiske budhopp på 100, 250, 500 eller 1000 kr gangen de byr. Gå inn allerede nå på  www.skanfil.no og registrer deg med en gang. Da er du klar til dyst!